Ναι λοιπόν! Ήρθε η ώρα να σβήσουμε το πρώτο μας κεράκι! Ένας χρόνος πέρασε από όταν το πρώτο μας άρθρο ανέβηκε στο Blog του TGR. Και τι χρόνος ήταν αυτός! Ένας χρόνος που παίξαμε νέα παιχνίδια, ανοίξαμε νέους ορίζοντες στα χόμπι μας και μάθαμε μαζί τα πιο περίεργα πράγματα. Από το ποια είναι τα καλύτερα συνεργατικά games, μέχρι το ποια είναι τα είδη του geek Βαλεντίνου! Αναλύσαμε κάθε θέμα που μπορεί να προβληματίσει έναν φανατικό board gamer ή πράγματα που κατά βάθος θα ήθελε να ξέρει χωρίς να το έχει σκεφτεί ακόμα (αλήθεια είχατε σκεφτεί ποτέ τι να παίξετε ανάλογα με το ζώδιό σας; :P ).


Από την πρώτη στιγμή που βγήκε live το blog μας, μοναδικός μας σκοπός ήταν να μοιραστούμε μαζί σας την αγάπη μας για τα χόμπυ μας, για το λόγο αυτό και ήμασταν εκεί σε κάθε μεγάλο ή μικρό σταθμό μέσα σε αυτό τον ένα χρόνο. Η πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του HeroQuest μας έκανε να αναρωτηθούμε τι είναι αυτό που κάνει το παιχνίδι να κρατάει μέσα στα χρόνια, ενώ η 4η σεζόν του Stranger Things μας έβαλε στη θέση ενός Dungeons & Dragons party με DM τον Eddie Munson. Το νέο έτος στο Hogwarts ξεκίνησε μαζί με την αναζήτηση για το ιδανικό ραβδί κάθε μαθητευόμενου μάγου, οι εορτασμοί της May the Fourth μας έκαναν να ψάξουμε για τα πιο αξιοπερίεργα fun facts του Star Wars, ενώ το καθιερωμένο πλέον Black Friday event ήρθε μαζί με τον απόλυτο οδηγό επιβίωσης.

Οι καλοκαιρινές διακοπές μας βρήκαν αγκαλιά με τα αγαπημένα μας card game, το Halloween έφερε στο τραπέζι μας τα πιο... φρικιαστικά επιτραπέζια, συνοδευόμενα με την ανάλογη spooky ατμόσφαιρα ενώ η κυκλοφορία του φαινομένου Ark Nova μας έκανε να αναρωτηθούμε για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια για το αν θα σπάσει η Top «Αγία Τριάδα» του BGG. Όλα τα παραπάνω, και πολύ περισσότερα, δοσμένα με μια έντονη δόση χιούμορ και πάντα από την οπτική του Geek που έχουμε όλοι μέσα μας στην ομάδα του TGR!



Κάθε Κυριακή λοιπόν, ανανεώνουμε το καθιερωμένο μας, πλέον, ραντεβού, για να μοιραστούμε τις προτάσεις μας, να γνωρίσουμε μαζί, εύκολα και γρήγορα νέα παιχνίδια και για να αυτοσαρκαστούμε μέσα από τις διάφορες καταστάσεις στις οποίες έχουμε υπάρξει λίγο-πολύ όλοι μας! Εσάς ποιες είναι οι αγαπημένες σας θεματολογίες; Τι σας άρεσε περισσότερο και τι νέο θα θέλατε να δείτε; Μοιραζόμαστε τη χαρά μας για τα γενέθλια του Blog μας και σας ετοιμάζουμε ένα δωράκι, γι’ αυτό stay tuned!

Cheers to many more!!!

The Game Rules Team